T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / ORHANELİ - Kadri Uğur Ortaokulu

Kadri Uğur Ortaokulu

Telefon
224 817 20 51
Belgegeçer
224 817 19 86
WEB
https://kadriugurortaokulu.meb.k12.tr
Adres
300 Evler Mah. Mansur Özlüer Cad. No.6 Orhaneli / BURSA
Vizyon
Kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle HER ZAMAN YÜKSELEN DEĞERLERE SAHİP, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Başarılar
-
Öğretmen :15
Öğrenci :85
Derslik :15
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler
08:40 - 15:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
İlçemize Bursa´dan (Eski Batı Garajı) her yarım saatte bir toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir. Toplu taşıma araçlarıyla ortalama 1 saat süren yol, özel araçlarla 45 dakikaya kadar inmektedir..
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Orhaneli ilçe merkezi; kuzeyinde Nilüfer ve Osmangazi, güneyinde Büyükorhan, Harmancık, batısında M. Kemalpaşa, doğusunda Keles ilçeleriyle sınırlıdır. Bursa´nın güneyini oluşturan dağ yöresinin en büyük ilçesi olan ilçemizin denizden yüksekliği 500 m. dir. Son sayımlara göre ilçe merkezinin nüfusu 7800, toplam ilçe nüfusu ise 23100´dür. İlçemizle ilgili daha ayrıntılı bilgiye Orhaneli Belediyesi ve Orhaneli Kaymakamlığı Resmi İnternet Sitelerinden ulaşabilirsiniz.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemizin il merkezine uzaklığı 60 km. dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır